Ідіть за ковчегом

Ідіть за ковчегом

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Коли ви побачите ковчега заповіту Господа, Бога вашого, та священиків-Левитів, що несуть його, то ви рушите з вашого місця, і підете за ним. – Ісус Навин 3:3

Чи з’являються у вашому житті час від часу якісь нові можливості? Хоч би якими вони були, завжди залишається важливим — продовжувати «йти за ковчегом». Що я маю на увазі? Розумієте, іноді ми можемо триматися за стару, давнішню ситуацію, що склалася у нашому житті, тільки тому, що ми з нею добре знайомі, і насправді боїмося ступити бодай крок на невідому територію. Також трапляється, що ми, відчувши дещо нове попереду, одразу намагаємося підійти до нього і вхопити, хоча на ділі Божий час для цього ще не настав.

У книзі Ісуса Навина 3:3 Бог наказує Ізраїльському народу слідувати за ковчегом заповіту. У Святому Письмі ковчег уособлює Боже помазання… Божу присутність… і Божу волю. В житті кожного з нас є надзвичайно важливий момент — це навчитися виконувати Божу волю, а не свою власну або волю інших людей. Бог має план для нас із вами, і єдиний спосіб побачити, як він втілюється у життя, — це йти за ковчегом заповіту, чи за волею Божою. В цьому випадку не дослухайтеся до своєї плоті, до інших людей або своїх емоцій!

Пам’ятайте, хоч би якою була Божа воля для вашого життя, Він обов’язково покаже вам, як її виконати.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, як і Ізраїльський народ, я знаю, що повинен «іти за ковчегом». Нові можливості, які з’являються переді мною, не відіграють вирішальну роль у моєму житті… тільки Твоя воля має для мене значення. Я завжди йтиму за Тобою, бо знаю, що Ти допоможеш мені виконати Твій план для мого життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon