Ісус не фарисей

Ісус не фарисей

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Хто вірує в Нього (лишається вірним, довіряє, покладається на Нього), не буде засуджений (ніколи не прийде на суд, бо в Ньому немає ніякого осуду). – Іван 3:18, АМР

Бог прагне зцілити Своїх людей від болю минулого. Колись від них відвернулися, їх відкинули — це спричинило неабиякий біль. Однак Господь хоче, щоб ви знали: Він ніколи не відвернеться від вас. В Євангелії від Матвія 11:28 читаємо Його слова: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!» Тут Він звертається до когось, хто важко працює, аби досягти досконалості, а потім мучиться від почуття провини через марні старання, бо в нього нічого не виходить.

В Євангелії від Івана 3:18 Ісус звертається до людей, які все своє життя намагалися проводити відповідно до законів фарисеїв. Потрібні неабиякі зусилля, щоб задовольнити фарисеїв — вони й досі існують у світі. Я впевнена, що з одним із них ви знайомі — це людина у вашому житті, яка постійно намагається дати вам зрозуміти: «Я прийму тебе лише тоді, коли робитимеш усе абсолютно ідеально, бездоганно й задовольниш мене. Я відвернуся від тебе, відмовивши в любові, якщо ти цього не зробиш».

Ісус не такий, як фарисеї. В Євангелії від Івана 3:18 Він каже, що той, хто вірує в Нього, ніколи не знатиме осуду. Вірте в Нього, любіть Його, міцно тримайтеся за Нього, покладайтеся на Нього й довіряйте Йому. Тоді ви зможете по-справжньому пережити радість і повноцінне, насичене життя, яке Він вам пропонує.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую Тобі за те, що любиш мене й завжди приймаєш. Я вірю в Тебе, люблю Тебе, довіряю Тобі й покладаюся винятково на Тебе усім своїм серцем.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon