Вие имате надежда и бъдеще

Вие имате надежда и бъдеще

Еремия 29:11 „Защото Аз зная мислите, които мисля за вас, казва Господ, мисля за мир, а не за зло, за да ви дам бъдеще и надежда.“

Не е ли успокояващо да знаете, че има план за живота ви? Независимо от случилото ви се досега, независимо от грешните завои и забавяния, Бог ви е довел именно до този момент. Всъщност, Той ви е водил право при Себе Си. Истината е, че крайната ви надежда и бъдеще са у Него.

Това просто значи, че ще можете да живеете живота си с Исус и за Него. И заради Него, заради Неговото обещание никога да не ви оставя или забравя, вие вече имате нещо, за което да се вълнувате!

Това е Пътуване: Процес за цял живот

Може би се питате „Какво да правя сега, след като съм приел Христос?“ Това е добър въпрос, след като вече сте направили първата кръчка. Макар днес да не се чувствате никак различни, знайте, че Христос е започнал да работи вътре във вас.

Колосяни 2:6-7 казва „И така, както сте приели Христос Исус, Господа, така и ходете в Него, вкоренени и назидавани в Него, утвърждавани във вярата си, както бяхте научени, като изобилствате в нея с благодарение.“ Тези корени се установяват по пътя чрез молитва, четене на Божието Слово, Библията, и като позволявате на Святия Дух да ви води и напътства.

Започване на живота ви с Христос

Обещанието на Божието слово и думите, които Исус каза на учениците Си, са тези: „Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби. Аз дойдох, за да имат живот и да го имат изобилно.“ – Йоан 10:10.

Вие сте призвани да живеете пълноценен и вълнуващ живот в Христос и ние искаме да ви помогнем да започнете това пътуване с увереност.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon