Бог има план

Бог има план

Защото Аз зная мислите и плановете, които имам за вас, казва Господ, мисли и планове за благоденствие и мир, а не за зло, за да ви дам надежда в крайния изход. ЕРЕМИЯ 29:11

Ако имате лоша представа за себе си, това вече се е отразило неблагоприятно на миналото ви, но можете да бъдете излекувани и да не позволите на това да се повтори. Насърчавам ви да оставите миналото зад вас, включително всички негативни представи за себе си и да продължите напред към това, което Бог е приготвил за вас.

Бог има добър план и цел за всеки от нас, както и конкретен начин и съвършено време, за да ги осъществи, но не всички успяваме да се насладим на плана Му. Много пъти живеем далеч под стандарта, на който Бог възнамерява да се радваме.

В продължение на години аз не се възползвах от правата и привилегиите си като Божие дете. Въпреки че бях християнка и вярвах, че когато умра ще отида на небето, не знаех, че може да се направи нещо за моето минало, настояще или бъдеще. Имах лоша представа за себе си и това се отразяваше на всекидневния ми живот, както и на перспективите ми за бъдещето.

Днес можете да приемете Божията любов към вас и да направите Неговата любов основа за вашата любов и приемане на себе си. Приемете Неговото утвърждаване, като знаете, че се променяте и ставате всичко, което Той желае да бъдете. След това започнете да се наслаждавате на себе си там, където сте – по пътя към пълната духовна зрялост.


Оставете Бог да бъде Бог в живота ви. Нека Той да владее и да го направлява. Той знае какво прави.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon