Бог, Който прави нещата възможни

Бог, Който прави нещата възможни

Ето, Аз съм ГОСПОД, Бог на всяка твар; има ли нещо трудно за Мене? ЕРЕМИЯ 32:27

Нашият Бог е способен да направи много повече от това, което ние изобщо някога сме се осмелили да се надяваме, да искаме или да мислим (Ефесяни 3:20). Когато се молим с вяра, това отваря вратата за Бог да работи в живота ни. Нищо не е твърде трудно за Него.

Ако се борите с промените, които трябва да бъдат направени във вашата личност, то това слово е специално за вас. Вие не можете да промените себе си. Но да благодарим на Бога, че Той може! Той знае какво не е наред с вас и Той е готов и е способен да осъществи тези промени, от които се нуждаете, ако просто поискате.

Вие и аз нямаме проблем, който да е прекалено голям за Божията благодат. Ако нашият проблем стане по-голям, Божията благодат става по-голяма. Ако нашите проблеми се умножават, Божията благодат също се умножава, за да можем да се справим с тях.

Не е по-трудно за Бога да ни избави от три проблема, отколкото да ни избави от един или два. Нашият най-голям проблем все още е малък за Него. Бог е способен да направи всичко, така че искайте с вяра и се отпуснете и оставете Бог да работи.


ог знаеше какви са всичките ни недостатъци, когато ни прие, и Той никога няма да ни отхвърли поради тях.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon