Включете се

Включете се

Аз съм лозата, вие сте пръчките; който пребъдва в Мен и Аз в него, той дава много (изобилен) плод. ЙОАН 5:5

В нашия християнски път в живота често сме изпълнени с много принципи, формули и методи, но без никаква сила. Това може да бъде правилно и вярно, що се отнася до поученията за вярата, молитвата, хвалението, духовното размишление, библейското изучаване, изповядването на грехове, духовното воюване и всички други понятия, за които сме чували и в които участваме. Те всички са добри и ние трябва да знаем за тях, но само те не могат да ни разрешат проблемите.

Важно е да запомним, че колкото и да са правилни, тези дисциплини и понятия са само канали, чрез които да приемаме от Господа. Те не ни ползват, освен ако не сме включени в божествения източник, който ни дава сила.

Ние се включваме в едно лично взаимоотношение с Бога, което изисква време. Никога няма да имаме никаква истинска победа в християнския си живот, без да прекарваме време в лично взаимоотношение с Господа. Той има индивидуален план за вас. Ако Го помолите, Той ще дойде във вашето сърце и ще общува лично с вас. Той ще ви научи и ще ви води в пътя, по който трябва да ходите.

Научете се да откликвате бързо на подбуждането на Святия Дух за лично, интимно взаимоотношение с Бога. Отделете се насаме с Него и ще бъдете изобилно възнаградени.


Само и единствено в присъствието на Господа ние получаваме Божията сила.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon