Влезте в Божието присъствие с хваление

Влезте в Божието присъствие с хваление

Влезте в портите Му със славословие и в дворовете Му – с хваление; славословете Го и благославяйте името Му. (ПСАЛОМ 100:4)

Има различни начини да бъдем на разположение и да сме пригодни да чуваме Божия глас и един от тях е да навлезем в почтително и прочувствено хваление и поклонение. Бог се наслаждава да изявява Своето присъствие и сила на хората, които наистина Го хвалят и Му се покланят. И когато дойде Неговото присъствие и сила, ние чуваме гласа Му, виждаме чудеса, хората са изцелени, животът им се променя и се случва трансформация отвътре навън.

Това не е ли част от онова, което искате във вашето взаимоотношение с Бога? Когато говорите с Него и слушате гласа Му, не се ли молите преди всичко защото искате някакъв вид промяна или трансформация в някоя област от живота си? Ако Го молите да снабди нова работа за вас, това е промяна. Ако се молите на Бога ваш любим човек да познае Господа, това е промяна. Ако се молите Бог да ви разкрие повече от Себе Си и да ви помогне да израснете в духовна зрялост, това е промяна. Ако се молите за тийнейджъра, който живее надолу по улицата да спре да използва наркотици, това е промяна. Ако се молите на Бог да ви помогне да не си изпускате нервите толкова лесно, това е промяна.

За каквото и да се молите, един от най-добрите начини да започнете е с хваление и поклонение. Това ще пази сърцето ви в правилно отношение пред Бога и ще проправи пътя за вас да чуете Неговия глас и да се случи промяната.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС: Когато имате нужда да чуете Божия глас, хвалете Го и Му се покланяйте.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon