Да вървим напред и да разберем

Да вървим напред и да разберем

Сърцето на човека начертава пътя му, но ГОСПОД оправя стъпките му и ги утвърждава. –ПРИТЧИ 16:9

Хората често ме питат как могат да разберат каква е Божията воля за техния живот. Някои хора прекарват много години в чакане да чуят глас или да получат свръхестествени насоки. Но чуването на Божия глас в сърцето ви обикновено е нещо по-практично от това. Аз им казвам да вървят напред и да разберат.

Още в началото на моето пътуване с Бога аз исках да Му служа. Чувствах, че Той е поставил призвание в сърцето ми, но не знаех точно какво да направя, така че опитвах различни възможности, които ми се предоставяха.

Повечето от тях не проработиха за мен, но аз продължавах да опитвам различни неща, докато не открих една област, която ми пасваше. Аз най-накрая се почувствах жива отвътре, когато получих възможност да споделям Словото с хората. Открих радост в поучаването и беше очевидно, че Бог ми беше дал способността да го правя. Тогава разбрах, че съм намерила мястото си в служението.

Понякога единственият начин да откриете каква е Божията воля е да приложите това, което аз наричам „да вървим напред и да разберем”. Ако сте се молили за някаква ситуация и не знаете какво трябва да направите, направете стъпка на вяра. Не се страхувайте от това да правите грешки. Вървете напред и Бог ще ви води.


Молитва

Господи, аз Ти се доверявам и зная, че Ти ще насочваш стъпките ми, така че аз не се страхувам да вървя напред и да открия какво имаш за мен.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon