Най-голямата цел за всеки вярващ е да се оприличи на Христос.

Най-голямата цел за всеки вярващ е да се оприличи на Христос.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon