Достъпна привилегия

Достъпна привилегия

Законът Господен е съвършен, възвръща [цялата личност] душата; изявлението Господне е вярно, дава мъдрост на простия. (ПСАЛОМ 19:7)

Не мога да си представя по-висока чест от това да имаме възможността да чуваме от Бога и вярвам, че молитвата е най-голямата привилегия в живота ни. Тя не е нещо, което трябва да направим; тя е нещо, което получаваме възможност да направим. Молитвата е начинът, по който си сътрудничим с Бога, за да видим изпълнени Неговите планове и цели в живота си и в живота на онези, които обичаме. Тя е средството, чрез което ние, човешките същества на Земята, можем на практика да влезем във величественото присъствие на Бога. Тя ни позволява да споделяме какво има в сърцето ни с Него, да търсим да чуем Неговия глас и да знаем как да открием и да се наслаждаваме на всички чудесни неща, които Той има за нас. Да общуваме с Бога наистина е най-голямата привилегия, за която мога да се сетя, но тази висша и свята дейност също така е и най-достъпната привилегия, която познавам.

Аз не вярвам, че това да говорим с Бога и да чуваме Неговия глас изобщо е трябвало да бъде нещо сложно. Вярвам, че още от самото начало Бог е възнамерявал молитвата да бъде нещо лесно, естествен начин на живот, чрез който ние да се свързваме с Него през целия ден, всеки ден.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС: Нека молитвата да стане за вас като дишането; молете се просто и естествено през целия ден.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon