Животът ви няма да се промени, докато вашето мислене не се промени

Животът ви няма да се промени, докато вашето мислене не се промени

Най-накрая, братя, всичко, което е истинно, което е честно, което е праведно, което е чисто, което е любезно, което е благодатно, ако има нещо добродетелно и ако има нещо похвално – това зачитайте. –ФИЛИПЯНИ 4:8

Прекарах много години в нещастие, защото в минутата, в която се събуждах сутрин, започвах да мисля негативни, тъжни, депресиращи неща. Сега мога искрено да кажа, че съм напълно удовлетворена, откакто Святият Дух ми помогна да разбера как да работя с Христовия ум, който е в мен.

Може би и вие като мен сте прекарали дълги години, мислейки погрешните мисли. Добрата новина е че, с Божията помощ, това може да се промени днес.

Ако се борите с негативно мислене, за вас е важно да осъзнаете факта, че животът ви няма да се промени, докато вашето мислене не се промени. Обновеното, богоугодно мислене е жизненоважно за промяната.

В Библията се говори много за това какви неща трябва да мислим. Във Филипяни 4:8 се казва да мислим за нещата, които ни изграждат, а не ни събарят.

Аз искам да ви предизвикам днес. Вместо да се събуждате сутрин и моментално да започнете да мислите негативни неща, изберете си една позитивна истина от Писанието и се фокусирайте върху нея, всеки ден когато се събудите. Позволете на Божието слово да расте във вас и да преобразява ума ви. Съсредоточете ума си върху добрите неща и се наслаждавайте на богоугодните промени, които ще ви донесе това.


Молитва

Господи, аз съм готов да се променя и да живея с Христовия ум. Помогни ми да мисля само за онова, което е истинно, достойно за уважение, чисто, добро, мило, благодатно, добродетелно – всичко това, което идва от Теб.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon