Ключът към завладяването на вашата обещана земя

Защото сме Негово творение, създадени в Христос Исус за добри дела, в които Бог отнапред е наредил да ходим.  –ЕФЕСЯНИ 2:10

Бог иска да ви заведе във вашата обещана земя… в края на краищата, вие сте били създадени отново в Христос, новородени, за да можете да живеете този хубав и добър живот, който Той е предопределил за вас. Но за да следвате Бога в този нов живот, Той първо ще трябва да ви подготви, а това означава, че някои неща ще трябва да се променят.

Сега, не се страхувайте от думата промяна; това означава просто, че вие ще трябва да спрете да правите някои неща, които сте правили досега и ще започнете да правите други неща, които не сте правили. Например спрете да мислите негативно и започнете да мислите позитивно… спрете да се настанявате в своята зона на комфорт и излезте извън лодката… спрете да отлагате и започнете да приемате възможностите, които се появяват.

Не е достатъчно просто да четете за Обещаната земя и да говорите за нея. Решете, че вие ще притежавате вашата обещана земя. Бог е добър; Той ще ви заведе там. Просто бъдете готови да следвате и да приемете позитивните промени, които Бог иска да внесе във вашия живот, докато ви подготвя да бъдете за благословение на другите хора.

Молитва

Святи Душе, покажи ми промените, които трябва да направя, за да завладея моята обещана земя. Благодаря Ти, че ме подготвяш да бъда за благословение на другите хора и да изпълня съдбата, която Ти имаш за мен.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon