Мислите на Божието сърце

Мислите на Божието сърце

Намеренията на Господа стоят твърди до века, мислите на сърцето Му – от род в род. (ПСАЛОМ 33:11)

Зная, че искате да чувате от Бога всеки ден и искрено вярвам, че това е възможно, ако си създадете навика да слушате. Неговият съвет е на разположение на всички поколения, но малко хора отделят време да слушат. Да чакаме от Бога не означава да седим с часове, опитвайки се да чуем от Него, но означава, че ние признаваме, че не можем да направим правилно нищо без Него. Ние не тичаме в силата на нашата плът, вършейки каквото си поискаме, а молим Бога за Неговото водителство.

Доверявам се, че когато помоля Бога да ме води, Той го прави. През деня аз не чувам Божия глас с ушите си, който да ми казва какво да правя, но аз имам усещането в сърцето си относно това в каква посока трябва да поема. Например тази сутрин аз се събудих с план за моя ден. Щях да си остана вкъщи цял ден, въпреки че синът ни ни беше поканил да отидем на обяд с него и семейството му. Докато се молих, започнах да усещам, че моето време с него ще бъде много ценно и че трябва да го направя. Бог промени отношението на сърцето ми и аз знаех, че денят ми ще бъде по-добър, ако следвам Неговото водителство, а не собствения си план.

Доверете се на Бога да ви води днес и не се инатете относно вашия план. Бог може да има изненада за вас или приключение, което няма да искате да пропуснете.


БОЖИЯ ПЛАН ЗА ВАС ДНЕС: Ако Бог промени отношението на сърцето ви, бъдете готови да промените плановете си.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon