Най-добрият начин да започнем деня си

Най-добрият начин да започнем деня си

Изпреварих зората с викането си [в молитва като на дете]; на Твоите думи уповавах. –ПСАЛОМ 119:147

Как започвате деня си? Ставате ли набързо от леглото, като едва смогвате да излезете навреме от къщи? Включвате ли телевизора сутрин? Правите ли упражнения? Каквато и да е вашата сутрешна рутина, най-важният въпрос, който трябва да си зададете, е: Каква е ролята на Бога, къде участва Той, когато започвам деня си?

Отне ми много години да разбера това, но сега знам, че най-добрият начин да започна деня си е като благодаря на Бога за това, което е направил за мен и като Го питам как мога да бъда за благословение на другите хора.

Насърчавам ви да прекарвате време всяка сутрин, като се фокусирате върху добрите неща, които Бог е направил в живота ви. Помислете за опасностите и трудностите, през които Той ви е превел, за начините, по които Той ви е изцелявал и ви е променял, и колко е добре да знаем, че Той се грижи за нас и чува нашите молитви.

Когато се научите да насочвате ума си към Бога всяка сутрин, Той ще ви даде целия мир и радост, от които се нуждаете, за да живеете за Него, докато вървите и действате през останалата част от деня.


Молитва

Господи, аз вземам решение днес да търся първо Теб, когато ставам всяка сутрин. Нищо не е по-важно от това да Те търся и да получавам Твоя мир и радост.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon