Насочете Ума Си В Правилна Посока И Не Се Отклонявайте

Насочете ума си в правилна посока и не се отклонявайте

И насочете ума си и го дръжте насочен към това, което е горе (висшето), а не към земното. Колосяни 3:2

Можем да имаме правилни и неправилни нагласи на ума. Правилните ни носят полза, а неправилните ни вредят и пречат на напредъка ни. С Божията помощ можем да настроим умовете си в правилната посока.

Някои хора виждат живота в черни краски защото цял живот са страдали от тежки обстоятелства и не могат да си представят нещо по-добро. А други имат подобна нагласа защото имат такъв характер и светоусещане. Каквато и да е причината за това, негативният светоглед прави човека нещастен и намалява възможността му да израсне духовно. За да се радваме на Божия добър план за нас, трябва да сме в съгласие с Него, което изключва негативната представа за бъдещето!

С Божията помощ и с вашата упорита работа и решителност можете да разчупите негативните нагласи и старите навици, които се опитват да ви държат далече от Бога. Дяволът не иска това да се случи, защото знае, че ако го направите, ще се радвате на живота си и ще служите за благословение на другите. Животът ви ще се промени, което ще накара живота на много други хора да се промени. Ако насочите ума си в правилната посока, това ще ви доближи до Бога и ще ви позволи да изпълните определената ви от Бога съдба.


Очаквайте добри неща да се случват с вас и чрез вас!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon