Не е нужно молитвата да бъде дълга, за да бъде силна

Не е нужно молитвата да бъде дълга, за да бъде силна

Не е нужно молитвата да бъде дълга, за да бъде силна

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon