Позволено ни е да се отпуснем и да не сме толкова сериозни

Позволено ни е да се отпуснем и да не сме толкова сериозни

Да! Ще възпяват пътищата ГОСПОДНИ, и радостно ще празнуват Неговите мощни дела, защото голяма е ГОСПОДНАТА слава. –ПСАЛОМ 138:5

Преди бях много напрегната и емоционална. Приемах много емоционално това как изглеждат и как се държат децата ми. Приемах прекалено емоционално как изглежда къщата ми, как изглеждам аз и какво мислят хората за нас. Бях прекалено напрегната, опитвайки се да променя съпруга си в това, което аз си мислех че той трябва да бъде. Аз наистина не мога да си спомня нещо, за което да не съм била напрегната. Онова, което аз наистина трябваше да направя, беше да дам разрешение на себе си да се отпусна и да не се отнасям толкова сериозно към всичко!

Не знаех как да се доверя на Бога в ежедневието си. Бях излязла извън нормата почти за всичко. Аз все още не осъзнавах, че празнуването и насладата от нещата са необходимост в живота ни – без тях ние не можем да бъдем здрави духовно, умствено, емоционално или физически! Всъщност, празнуването е толкова необходимо, че Бог трябваше да се увери, че го е поставил в Библията. Той буквално ни заповядва да празнуваме.

Най-добрия подарък, който можете да дадете на семейството си и на света, е това вие да бъдете здрави, а не можете да бъдете здрави без празнуването да бъде редовна практика в живота ви и да бъде част от него. Днес, променете цялата атмосфера в живота си като празнувате. Позволете си да се отпуснете и да се развеселите!


Молитва

Святи Душе, не ми позволявай да бъда прекалено напрегнат и емоционален. Помогни ми да запомня, че мога да си позволя да се развеселя и да празнувам Твоята доброта всеки ден.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon