Приемете Божието изцеление с цялото си същество

To change the payment information you will have to be listed as the owner. Currently, Julie McDevitt is the owner. She could invite you to take over payments.

Възлюбени, моля се да благоуспяваш във всичко и да си здрав [твоето тяло да е здраво], както благоуспява и е здрава душата ти. –3 ЙОАН 1:2

Цялото ви същество – дух, душа и тяло – е много ценно за Бога и играе важна роля в Неговия план. Той ви е поверил отговорността да поддържате всяка част от него. Но има случаи в живота ни, когато това, което ние можем да направим, не е достатъчно и трябва да се доверим на Бог да направи онова, което само Той може.

Може би вие се нуждаете от физическо изцеление, както аз се нуждаех, когато се борих с рак на гърдата в края на осемдесетте години. Или може би се нуждаете от умствено и емоционално изцеление, както аз имах нужда поради малтретирането, което преживях като дете. Каквото и да е, Божието слово ни уверява, че Той иска вие и аз да преживяваме здраве във всяка част на нашето тяло и същество.

Когато ние с вас не сме здрави по някакъв начин, това ни пречи да вършим нещата, които Бог ни е призовал да извършим, и ни пречи да се наслаждаваме на живота, който Той ни е дал.
Бог е планирал за нас чудесно бъдеще и това да бъдем здрави – в дух, душа и тяло – е важна част от това да бъдем готови да направим всичко, което Бог е ни призовал. Молете се за Неговата изцелителна сила днес.

Молитва

Господи, толкова се радвам, че Ти се грижиш за всяка част от мен. Във всяка област от моя живот, която е увредена, аз получавам Твоята чудесна изцелителна сила.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon