Продължавайте напред

Продължавайте напред

Братя, аз не смятам, че съм уловил [постигнал все още] и не съм станал съвършен, но едно правя [то е единственият ми стремеж] – като забравям онова, което е назад, и се простирам към това, което е напред, впускам се към прицелната точка, за да спечеля [върховната и божествена] награда на горното призвание от Бога в Христос Исус. (ФИЛИПЯНИ 3:13–14)

Нашето взаимоотношение с Бога се развива и ние всички се движим от едно към друго ниво. Никой никога не е станал „майстор” в общуването с Бога, защото няма никакъв лимит на дълбочината на взаимоотношението, което можем да имаме с Него; то просто продължава да расте, да се задълбочава и да става по-силно. Нашата способност да чуваме Неговия глас се развива и се подобрява с времето. С течение на времето и с практика ние ставаме все по-добри в това да споделяме сърцето си с Бога и да развиваме по-добри Умения, като придобиваме опит в чуването на Неговия глас и в разбирането какво ни казва Бог. Ние никога не ставаме сертифицирани експерти в молитвата и никога не спираме да се учим да общуваме с Бога; нашият опит просто продължава да се обогатява и да се подобрява.

Бог има толкова много за вас и въпреки че още не сте стигнали до крайната си дестинация, можете да благодарите на Бога, че сте на пътя, който ще ви заведе там. Докато продължавате да напредвате по пътя, наистина няма значение дали пълзите, дали ходите или тичате. Просто продължавайте напред!


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС: Вие сте си добре и сте на прав път.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon