Славословете и хвалете Бога

Славословете и хвалете Бога

Светиите ще тържествуват славно, ще се радват на леглата си. Славословия към Бога ще бъдат в устата им и меч остър – от двете страни в ръката им. ПСАЛОМ 149:5– 6

Ние трябва да си създадем навика да благодареним и да хвалим Бога, веднага щом се събудим всяка сутрин. Докато все още лежим в леглото, нека отдадем слава и да изпълним ума си с стихове от Писанието.

Хвалението побеждава дявола по-бързо от всеки друг план за битка. Хвалението е невидимата дреха, която обличаме и която ни защитава от поражение и негативно мислене. Но то трябва да бъде автентично, идващо директно от сърцето ни, а не просто от устата или като метод, който изпробваме, за да видим дали ще подейства. Ние хвалим Бога за обещанията в Неговото Слово и за Неговата доброта.

Поклонението и хвалението е позиция за битка! Докато се покланяме на Бога за това Кой е Той и за неговите качества и характеристики, за Неговите способности и мощ, ние се приближаваме до Него и врагът ни е победен.
Ние никога не можем да Му благодарим прекалено много! Благодарете на Бога през целия ден и помнете всички онези неща, които Той е направил за вас.


Бог никога не губи битка. Той винаги има определен план за битката и когато Го следваме, ние винаги ще побеждаваме.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon