Ne možeš da voziš parkiran auto

‘’Korake mi usmeri kao što si obećao, da nijedan greh nada mnom ne zavlada.’’ Psalam 119:133

Ljudi me često pitaju: ‘’Kako da znam šta Bog želi da učinim sa svojim životom?’’ Neki provode godine ne radeći ništa, čekajući da čuju glas sa neba koji će im reći šta da rade.

Moj najbolji savet svima koji su u takvoj situaciji je da jednostavno urade nešto. Učini ono što misliš da te Bog poziva da radiš i ako pogrešiš, On će ti pomoći da ispraviš to. Nemoj da živiš život u strahu da ćeš pogrešiti i da nikada ne pokušaš ono što veruješ da te Bog zove da radiš. Volim da kažem, ne možeš da voziš parkiran auto. Moraš da se krećeš ako želiš da ti Bog pokaže kojim putem da ideš. Nema poente da ti kaže ‘’Skreni levo’’, ako ne ideš nigde. Ali ako se krećeš, ima smisla dobijati uputstva.

Sigurno postoje trenuci kada treba da budemo mirni, u molitvi, i kada ne treba ništa da radimo. Ali to se ne odnosi na svaku situaciju. Nekada je jedini način da otkrijemo Božiju volju tako što ćemo krenuti u određenom pravcu i pustiti Boga da nas vodi. Ukoliko ideš u pogrešnom pravcu, On će zatvoriti ta vrata i otvoriti druga.

BOŽIJA REČ ZA TEBE DANAS:

Budi siguran da se krećeš dok se moliš.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon