Як познайомитися з Ісусом - How to Know Jesus

Як познайомитися з Ісусом

Коли ви познайомитеся з Ісусом, розпочнеться дивовижна подорож у Божий задум для вашого життя. Римлянам 3:23 говорить так: бо всі згрішили, і позбавлені Божої слави….Розуміння Ісуса, це коли ви потребуєте Його, віруючи, що Він зробив для вас і прийнявши Його дивовижний дар.

Це  визнання, що ви не можете жити самостійно, що ви згрішили і потребуєте Спасителя. І добра новина знайомства з Ісусом та спасіння – прекрасний обмін, який відбувається. Ви віддаєте Йому всі погані і гріховні речі, які зробили, і, навпаки, Бог дає вам все, що має для вас. Його задум для вашого життя дивовижний, і це перший крок у подорожі.

«Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.» – Від Івана 3:16

МОЛИТВА

До Римлян 10:9 говорить: коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати в своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся.

 

Якщо Ісус закликає вас до особистих стосунків з Ним, і ви готові йти за Ним у всьому, що ви робите, моліться так вголос:

 

“Ісусе, я знаю, що я згрішив, і потребую Спасителя. Я вірю, що ти пішов на Хрест за мене і всі мої гріхи. Я прошу тебе стати моїм  Спасителем. Я віддаю тобі своє життя. Сьогодні я знаю, що я спасенний, і що Ти мене прощаєш, допоможи мені зрозуміти, що означає жити для Тебе щодня. Амінь.”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon