Бог — єдине вічне джерело благословень

Бог — єдине вічне джерело благословень

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Хай Господь буде розкіш твоя, і Він сповнить тобі твого серця бажання! – Псалом 37:4

Бог створив нас, людей, таким чином, щоб ми були спроможні щасливо жити і добре почуватися. По суті, добре самопочуття ― це одна з наших найголовніших потреб. Якщо її не задовольнити, то рано чи пізно наша поведінка стане нездоровою і неконтрольованою, адже ми будемо дуже прагнути відчути ті радісні почуття, яких так сильно жадаємо.

Тільки поміркуйте над цим. Людина, яка вживає наркотики, скоріш за все, стала залежною, бо відчувала такий нестерпний біль, що хоча б на деякий час воліла від нього звільнитися. Те саме стосується й алкогольної залежності або переїдання. Тож, поза всяким сумнівом, якщо хороші почуття не виходитимуть з нашого серця, ми спробуємо виробити їх штучно за допомогою сторонніх, зовнішніх засобів. Бог створив нас такими, і Він ― єдиний, хто може вдовольнити нас. Коли ми у пошуках добрих і радісних почуттів звертаємося до чогось іншого, окрім Бога, то здебільшого лише замінюємо щось справжнє на дешевий сурогат.

Хоч би якими сьогодні були ваші емоційні потреби, знайте, що тільки Бог може їх задовольнити. Він ― єдине вічне джерело життя. Зверніться до Нього сьогодні ― лише Він може вас вдовольнити.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу гаяти часу, женучись за дешевими замінниками, сурогатами. Ти — єдиний, хто може мене вдовольнити. Навчи мене щодня знаходити справжнє задоволення і щастя в Тобі, і тільки в Тобі одному.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon