Будьте такими, яких Бог шукає по всій землі

Будьте такими, яких Бог шукає по всій землі

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо очі Господні дивляться по всій землі, щоб зміцнити тих, у кого все їхнє серце до Нього. – 2 Хронік 16:9

Бог споконвіку перебуває в активному пошукові людей, що пристрасно ставляться до речей, до яких і Йому не байдуже. Він шукає тих, хто всім своїм серцем шукатиме Його — людей, які любитимуть своїх співробітників, своїх сусідів по району, навіть найближчих сусідів у своєму будинку. Він прагне знайти тих, хто готовий любити загублених, бідних і нужденних; тих, хто готовий виконувати все, до чого кожного з нас закликає Святе Письмо.

У Другій книзі Хронік 16:9 читаємо, що Бог завжди шукає можливості «показати Свою міць тим, у кого серце знаходиться у бездоганному стані перед Ним» (АМР).

Чи можете ви назвати себе одним із таких людей? Якщо ні, то хочу підбадьорити вас: стати людиною, яку Бог шукає по всій землі, зовсім нескладно. Незалежно від того, знаєте ви Господа вже багато років чи тільки починаєте з Ним жити, вам по силах бути такою людиною, яка пристрасно шукає Бога і прислухається до вказівок Святого Духа. Ви спроможні бути такою людиною, яка активно змінює життя убогих і нужденних людей. Тож підведіться і будьте вже сьогодні тим, кого Бог шукає по всій землі.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, понад усе у світі я прагну бути такою людиною, яку Ти шукаєш по всій землі. Веди мене туди, куди хочеш привести, і перетворюй на того, хто любить інших, кориться Твоєму Слову і по-справжньому знає Тебе.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon