Не бійтеся називати Бога «Татом»

Не бійтеся називати Бога «Татом»

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо (той Дух, Якого ви отримали, не є) духом неволі та страху, але (той Дух, Якого ви отримали, є) Дух синівства, що (всиновив вас, і) через Нього кличемо: Авва, Отче! – До Римлян 8:15, АМР

Страх може суттєво впливати на наше життя, але він є нічим іншим, як тільки перекрученим варіантом віри, який нам намагається підсунути ворог. Диявол запевняє нас: «Повірте мені, у вас нічого не вийде. Ваші молитви безрезультатні і не принесуть вам ніякої користі, адже ви займаєте неправильне положення перед Богом. Ви — невдаха». Страх постійно наголошує на тому, ким ви не є, чого у вас немає, що вам не до снаги й ким ви ніколи не станете. Але в Біблії, Посланні до Римлян 8:15, написано, що ви — дитя Бога, яке вільно може називати Його «Авва, Отче».

За часів Ісуса слово «авва» використовувалося маленькими дітьми у зверненні до свого земного батька. Воно було аналогом нашого сучасного слова «тато», що є не таким формальним, як слово «батько» або «отець». Воно свідчить про близькість, яка існувала між дитиною і її батьком.

Ісус запевнив, що ми можемо називати Бога «Татом», адже Він урятував нас від будь-якого горя й страху. Господь завжди піклуватиметься про нас, Своїх улюблених дітей, тому без остраху й боязкості можемо сміливо наближатися до Нього з упевненістю, що Він прийме нас. Коли ми біжимо до Бога з усякою своєю проблемою чи будь-яким болем, Він уже чекає на нас і готовий прийняти у Свої обійми, щоб утішити, заспокоїти й розрадити.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Тату, дякую за те, що Ти зробив мене Своїм дитям. Я знаю, що Ти подбаєш про мене, і тому я більше не перебуваю в полоні страху. Я дуже люблю Тебе!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon