Секрет щастя

Секрет щастя

Тепер отак промовляє Господь Саваот: Зверніть ваше серце до ваших доріг (і до того, що з вами відбулося)! —Огій 1:5, АМР

Бог приготував для нас усіх чудове, дивовижне, щасливе життя! Однак наша впертість (див. Вихід 33:3) і жорстке серце є найбільшими перешкодами в отриманні нами всього Божого. Упертість, небажання чути Божий голос і коритися йому змушують нас стояти на місці, заважаючи рухатися вперед. Між іншим, перебуваючи в такому стані, зазвичай ми не можемо зупинитися й спитати себе, в чому насправді полягає наша проблема.

У наведеному вище вірші описаний той час, коли Божий народ був незадоволений і стикався з багатьма проблемами й труднощами. Отож Бог наказав людям звернути серце до їхніх доріг. Часто, коли люди незадоволені своїм життям, вони шукають причини у всьому, окрім самих себе. Тож зазначу: якщо вам не подобається ваше життя, то візьміть за приклад Старозавітніх людей і згадайте, що Бог наказав їм зробити: “Зверніть ваше серце до своїх доріг”. Відтак попросіть Господа звернутися до вас щодо “ваших доріг” і уважно прислухайтеся до Його слів. Мені доводилося це робити багато разів, і завдяки показаному Богом, я змогла змінити своє мислення, мотиви й поведінку. Звернувши своє серце до своїх доріг, я усвідомила, що була впертою, твердолобою й гордою, любила висловлювати про все власну думку й робити багато такого, що заважало моєму духовному росту. Але я вдячна Богові за те, що Він мене змінив! Я молюся, щоб Він продовжував мене змінювати і ніколи не зупинявся.

Я волію отримати все, що Бог хоче мені дати, і відмовляюся мати те, що не співпадає з Його волею. Я належу Йому, і ви також. Господь хоче для вас щасливого, благословенного, дивовижного життя, сповненого радості й задоволення. Однак ще не маючи такого, приділіть час тому, щоб звернути своє серце до своїх доріг; попросіть Бога відкрити вам ту частину вашого життя, що потребує змін, і потім виконуйте Його накази й настанови.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Не бійтеся пізнати правду про самих себе, адже вона зробить вас вільними.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon