Хто ваш справжній ворог?

Хто ваш справжній ворог?

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла (ведучі бій лише з фізичним ворогом), але проти початків, проти влади, проти (головних духів) світоправителів цієї темряви, проти піднебесних (надприродних) духів злоби. – Ефесян 6:12, АМР

Можливо, сьогодні ви стикаєтеся з важкими життєвими обставинами? А може, потерпаєте від нужди у якійсь сфері свого життя і не впевнені, чи взагалі зможете її задовольнити? У наш час багато християн стикається з серйозними труднощами. Деякі втратили роботу чи перестали отримувати виплати від держави. Інші мають серйозні проблеми зі здоров’ям і живуть, постійно турбуючись про те, як заплатити за медикаменти і візити до лікаря, та на додачу подбати про основні потреби своєї родини, такі як, прикладом, житло, їжа й одяг.

У цьому світі безліч речей, що завдають нам душевного болю і страждань. Але наш найбільший ворог, страх, на ділі ховається глибоко у нашому серці. Автор Послання до Ефесян нагадує нам про те, що ми перебуваємо у стані війни, та не з плоттю і кров’ю — ми воюємо з духовним ворогом. Не живімо в омані щодо того, з яким противником доводиться стикатися у наших життєвих битвах. На щастя, наш невидимий Бог здатен розібратися з нашим прихованим, невидимим ворогом. Здобуваючи глибоке і всебічне розуміння безумовної Божої любові, ми також починаємо усвідомлювати: Господь завжди подбає про все, що стосується нас.

Вам не слід боятися свого невидимого ворога. Довіряйте Богові — Єдиному, кому до снаги здолати будь-які сили темряви у духовному світі.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, частіше нагадуй мені про те, хто є моїм справжнім ворогом, і не дозволяй мені забувати про те, що Ти всемогутній. Я усвідомлюю, що неспроможний самотужки відбити всі ворожі атаки, тоді як Тобі це по силах.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon