Яка вона — Божа любов?

Яка вона — Божа любов?

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

(Бо Він) призначив наперед (і через Свою любов до нас усе спланував так), щоб нас усиновити для Себе Ісусом Христом, за вподобанням волі Своєї, (бо це було Його щирим бажанням і відповідало Його намірам)… – До Ефесян 1:5, АМР

Чому Бог любить нас, навіть таких недосконалих? Бо це Його щире бажання — Він так хоче. Любити нас, незважаючи на те, як сильно ми грішимо проти Нього, — це частина Його природи. Бог перемагає зло добром (див. До Римлян 12:21). Він робить це, виливаючи на нас Свою безмежну благодать таким чином, що вона покриває наші прогріхи, навіть коли ми грішимо проти Нього. Так само, як Бог просто не може не любити, і ми не можемо вчинити щось таке, що завадило б Йому любити нас або відділило б нас від Його любові. Бог любить нас, бо така Його природа. Він є любов’ю (див. Перше Івана 4:8). Можливо, Йому не завжди подобаються всі наші вчинки, та всупереч цього Він любить нас. Божа любов — це сила, що дарує нам прощення гріхів, зцілення душевних ран і уздоровлення розбитих сердець (див. Псалом 146:3).

Божа любов безумовна. Її підґрунтям не є наша людська природа – вона базується на Божій сутності! Тільки-но ви усвідомите, що Бог любить вас, попри те, що ви зробили чи не зробили, ви зможете пережити неймовірний прорив у своєму житті. Ви вже не намагатиметеся щосили заслужити Його любов. Натомість ви просто приймете її і почнете нею насолоджуватися.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, Твоя любов просто неймовірна. Розмірковуючи про це, я усвідомлюю, що не мої вчинки є підґрунтям для Божої любові. Вона базується на Твоїй невимовній доброті до мене. Тож, допоможи мені прийняти Твою велику і неповторну любов.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon