Speranta in vremuri dificile

Poate te confrunți cu o tragedie neprevăzută și nu știi cum să te aduni și să mergi mai departe. Poate te confrunți cu o problemă de natură medicală și nu ai cum să ajungi la un consult medical. Știu că sunt mulți oameni care trăiesc de azi pe mâine, fără a fi siguri dacă vor avea ce mânca.

Atunci când trecem printr-o situație extrem de dificilă, suntem tentați să ne dăm bătuți. Însă cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne încredem în Dumnezeu și să rămânem plini de speranță. Ce este speranța, de fapt?

Speranța este așteptarea plină de încredere că urmează să se întâmple ceva bun. Aceasta este strâns legată de credința noastră. Atunci când îndrăznim să sperăm, viața ne este inundată cu bucurie și pace.

Dușmanul vrea ca noi să fim lipsiți de speranță. El vrea să ne convingă că totul este pierdut și că nimic nu va funcționa. Însă Dumnezeu vrea ca noi să fim plini de speranță – crezând și așteptând să primim lucruri mărețe de la El. De fapt, Biblia spune că El este „Dumnezeul speranței”, plin de îndurare și de noi începuturi (vezi Romani 15:13).

Descarca
Speranta in vremuri dificile
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon