ÎNCREDERE nezdruncinată

Fiindcă oamenii au tendința de a se baza doar pe propriile puteri și de a fi independenți, ne ia ceva vreme până învățăm să ne încredem în Dumnezeu. Acest lucru e îngreunat de experiențele noastre neplăcute care ne învață că nu ne putem încrede întotdeauna în oameni. Însă Dumnezeu acționează cu totul altfel decât oamenii, iar Cuvântul Său ne arată că, prin însăși caracterul Său, El nu poate minți sau înșela.

Prin această carte, sper să vă pot arăta că puteți învăța să vă încredeți nelimitat și să aveți o credință ce depășește orice limită a rațiunii. Scopul nostru ar trebui să fie să ne încredem în totalitate în Dumnezeu, nu numai fiindcă așa Îl cinstim pe Dumnezeu, ci și fiindcă acest lucru ne aduce beneficii uimitoare.

Dumnezeu Se bucură atunci când ne încredem în El. În Evrei 11:6 scrie că „fără credință este cu neputință să fim plăcuți Lui”. Credința și încrederea sunt atât de strâns legate, încât nu pot fi separate. Credința este substanța care Îl invită pe Dumnezeu în viețile noastre. Aceasta Îl menține prezent în viețile noastre și ne face să avem o legătură foarte strânsă cu El.

Un nou mod de viață

Dacă vrei să te simți iubit, dacă ai nevoie de un prieten, dacă vrei ca păcatele să-ți fie iertate și dacă ai nevoie de un viitor... atunci răspunsul tău la toate acestea este Isus Hristos. El așteaptă să-ți ofere o viață nouă și să te transforme într-o creație cu totul nouă.
Speranta in vremuri dificile

Speranta in vremuri dificile

Speranța este așteptarea plină de încredere că urmează să se întâmple ceva bun. Aceasta este strâns legată de credința noastră. Atunci când îndrăznim să sperăm, viața ne este inundată cu bucurie și pace.

Vindecarea sufletului unei femei

Dumnezeu vrea să lupte în locul tău și te rog să mă crezi când îți spun că, atunci când Dumnezeu luptă de partea ta, vei câștiga întotdeauna!
Vorbind Deschis Despre Îngrijorare

Vorbind Deschis Despre Îngrijorare

Îngrijorarea este opusul credinței. Îngrijorarea ne fură pacea, ne epuizează fizic și poate chiar să ne îmbolnăvească. Dacă ne îngrijorăm, nu ne încredem în Dumnezeu și nu intrăm în odihna lui Dumnezeu.
Vorbind Deschis Despre Stres

Vorbind Deschis Despre Stres

Ca și credincioși nu trebuie să cedăm stresului, care afectează oamenii „din lume” – oameni care nu-L cunosc pe Isus ca Domn și Mântuitor.
Vorbind Deschis Despre Singurătate

Vorbind Deschis Despre Singurătate

O problemă majoră pe care oamenii o întâmpină astăzi este mâhnirea și singurătatea. Acestea două adesea merg mână în mână pentru că mulți oameni sunt mâhniţi fiindcă sunt singuri.
Vorbind Deschis Despre Nesiguranță

Vorbind Deschis Despre Nesiguranță

Comunicarea credinței noastre este eficientă atunci când scoatem la iveală fiecare lucru bun care este în noi în Cristos Isus, nu prin scoaterea la iveală a fiecărui lucru rău pe care îl avem.
Vorbind Deschis Despre Frică

Vorbind Deschis Despre Frică

Dumnezeu nu vrea ca noi să ne temem pentru că frica ne împiedică să primim și să facem tot ce a planificat El pentru noi.
Vorbind Deschis Despre Descurajare

Vorbind Deschis Despre Descurajare

Fiecare dintre noi am simțit la un moment dat că ceva greu ne apasă. Dar Domnul ne-a dat Duhul Sfânt și El va lucra în noi cu putere pentru a ne împuternici să facem ceea ce ne-a spus.
Vorbind Deschis Despre Depresie

Vorbind Deschis Despre Depresie

Toți trebuie să facem față și să învingem dezamăgirea în diferite perioade. Însă trebuie să știm ce să facem cu acest sentiment, altfel acesta se va transforma în ceva mult mai grav. În această lume nu putem trăi fără dezamăgire, însă în Isus putem întotdeauna să primim o reasigurare.

Pacea

Pacea pe care Isus o oferă operează atât în vremuri bune, cât și în vremuri grele, când ești în belșug sau ești într-o stare umilă. Pacea Lui operează în mijlocul furtunii.
De Ce, Dumnezeule, De Ce?

De Ce, Dumnezeule, De Ce?

Eşti confuz? Este ceva ce se întâmplă acum în viaţa ta şi tu să nu înţelegi? Poate e vorba de trecutul tău, şi nu poţi înţelege de ce viaţa ta trebuie să fie aşa cum este.
Când, Dumnezeule, Când?

Când, Dumnezeule, Când?

Am învățat că încrederea impune din partea noastră acceptarea că anumite întrebări vor fi fără răspuns și încredințarea sorții noastre în mâinile lui Dumnezeu – încrezându-ne că și atunci când nu avem toate răspunsurile, El le are.
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon