Kur, o Zot, Kur?

Në këtë kapitull psalmisti thotë se ai i jo vetëm i besoi Perëndisë për çlirim, por edhe se Ai do ta bënte në kohën e duhur. Besimi kërkon të themi: “Ditët e mia janë në dorën tënde”.

Kam mësuar se besimi kërkon të pranojmë se disa pyetje do të mbeten pa përgjigje dhe se kohën duhet ta lëmë në duart e Perëndisë, duke besuar se edhe pse nuk i dimë të gjitha përgjigjet, Ai tashmë i di. Ai ka kohën e Tij të duhur për të gjitha gjërat në jetët tona. Ne të gjithë besojmë dhe dëshirojmë që gjërat e mira të na ndodhin, TANI, jo më vonë!

Shkarko
Kur, o Zot, Kur?
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon