Një Mënyrë E Re Jetese

Jeni të pakënaqur me jetën tuaj? Nëse po, nuk jeni vetëm. Me mijëra njerëz janë të lodhur, të këputur, ndihen të zbrazët dhe të paplotësuar. Disa kanë provuar fenë me shpresën e gjetjes së një
zgjidhjeje për mënyrën se si ndihen, por vetëm sa janë rënduar me rregulla pa jetë dhe të pa arsyeshme të cilat nuk kanë mundur t’i mbajnë dot. Nëse ke provuar fenë, kjo nuk do të thotë se ke provuar Perëndinë si zgjidhje ndaj jetës tënde të zbrazët, të zhgënjyer dhe të rënduar nga ndjenja e fajit

Shkarko
Një Mënyrë E Re Jetese
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon