Paqe

Çdo fëmijë i rilindur i Zotit duhet të shijojë një jetë plot me paqe. Jezusi tha tek Gjoni 14:27 “Unë po ju lë paqen, po ju jap paqen time: unë po jua jap, po jo si e jep bota; zemra juaj mos u trondittë dhe mos u frikësoftë. [Mos e lejoni veten të frikësoheni dhe të shqetësoheni; dhe mos e lejoni veten të jeni të trembur e ngurrues, të frikësuar e të pavendosur.]”

Shkarko
Paqe
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon