Pse, O Zot, Pse?

A jeni të çoroditur? A mos po ndodh diçka në jetën tuaj pikërisht tani, të cilën ju nuk po e kuptoni? Ndoshta është e kaluara juaj dhe ju thjesht nuk e kuptoni se përse jeta juaj duhet të kishte qenë ashtu siç qe. Ndoshta po pyesni: “Përse mua, Perëndi? Përse gjërat të mos ishin në këtë mënyrë apo në atë mënyrë? Përse gjërat shkuan ashtu siç shkuan? Unë thjesht nuk po e kuptoj!”

Sa më i varur të jesh në Krishtin Jezus, aq më shumë do të jesh në gjendje që t’ia lësh Atij gjërat që nuk i kupton, duke ditur që Ai e di dhe kur të jetë koha e duhur, Ai ka për të t’i zbuluar.

Shkarko
Pse, O Zot, Pse?
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon