Joyce Meyer
Joyce Meyer
Shkarko

Të përballesh me dyshimin -1

Dëgjoni autoren dhe mësuesen e njohur të Biblës, Joyce Meyer, ndërsa ndan një mesazh inkurajimi që ju ndihmon të shijoni jetën tuaj të përditshme.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon