Bog može da očisti svaki nered

Bog može da očisti svaki nered

’’A bez vere je nemoguće ugoditi Bogu, jer ko mu pristupa, treba da veruje da Bog postoji i da nagrađuje one koji ga traže.’’ Jevrejima 11:6

Bila sam ozbiljno zlostavljana tokom svog detinjstva. Moj život je bio užasan! Ne sećam se da sam ikada bila srećna pre nego što sam zakoračila u svoje dvadesete. Moj um je bio u haosu, moje emocije…sve je bilo u ogromnom neredu!

Ali hvala Bogu, nisam ostala u tom stanju! Bog me je promenio i sproveo kroz sve to. Sada imam dobar odnos sa Bogom, pravi mir i radost, dobre odnose sa porodicom i prijateljima i radim ono što me je Bog pozvao da radim.

Jevrejima 11:6 govori da Bog nagrađuje one koji ga marljivo traže. Sve što sam žrtvovala kako bih bila bliže Bogu i bila mu poslušna, On mi je vratio mnogo više od toga. I ono što mi je On dao je uvek bilo mnogo bolje.

Možda sada misliš ’’Ali Joyce, ti ne znaš kroz šta ja prolazim i koliko je to teško!’’

Razumem – i ja sam prolazila kroz teške stvari. Ali Bog će nagraditi one koji ga traže. Budi odlučan da ćeš tražiti Njegovo lice u sred svojih poteškoća. On je više nego sposoban da očisti svaki nered.

Početak molitve:

Bože, verujem da možeš da očistiš nerede u mom životu. Umesto da ostanem u svojim nevoljama, iskreno te tražim i očekujem da ćeš uraditi nešto dobro u meni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon