Jednostavnost milosti

Jednostavnost milosti

‘’Ali, Božijom milošću sam ono što jesam i njegova milost prema meni nije bila uzaludna. Naprotiv, ja sam se trudio više od svih njih – ali ne ja, nego Božija milost sa mnom.’’ —Prva Korinćanima 15:10

Ne postoji ništa moćnije od Božije milosti. Sve što piše u Bibliji zasniva se na njoj – spasenje, ispunjenje Svetim Duhom, bliskost sa Bogom i sva pobeda u našem svakodnevnom životu. Bez milosti smo ništa i ništa ne možemo da učinimo. Božija milost nije komplikovana ili zbunjujuća. U stvari, toliko je jednostavna da mnogima od nas promakne njeno pravo značenje i na kraju nam život izgleda neverovatno složeno.

Čitajuči Božiju Reč, konstantno sam uviđala potrebu da promenim svoj život. Ali nisam znala da bi Božija milost mogla da mi donese te promene. Nisam znala kako da dopustim Svetom Duhu da ispuni moj život. Tako da sam u svojoj snazi pokušavala da promenim sebe i sve ostalo u svom životu. To se završilo katastrofalno. Kada sam otkrila Božiju milost, shvatila sam da će mi Njegova snaga omogućiti da sa lakoćom radim ono što nikada ranije nisam. To je promenilo moj život, a može i tvoj.

Neka sve što radiš u životu bude ”milošću kroz veru” i živećeš u miru i radosti!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon