Ključ za osvajanje obećane zemlje

Ključ za osvajanje obećane zemlje

‘’Jer smo Njegov posao, sazdani u Hristu Isusu za dela dobra, koja Bog unapred pripravi da u njima hodimo.’’ Efescima 2:10

Bog želi da te vodi u tvoju obećanu zemlju… nanovo si stvoren i rođen u Hristu da bi mogao da živiš dobar život koji je za tebe pripremio. Ali da bi sledio Boga na tom putu, On će prvo morati da te pripremi za to, a to znači da će neke stvari trebati da se promene.

Ne plaši se reči promena; to jednostavno znači da ćeš prestati da radiš neke stvari koje si dosad radio i početi da radiš neke nove. Na primer, prestaćeš da razmišlajš na negativan način i početi da misliš pozitivno, prestaćeš da ostaješ u zoni komfora i iskoračiti u neistraženo, prestaćeš sa odlaganjem obaveza i početi da koristiš prilike koje dolaze.

Nije dovoljno samo čitati i pričati o Obećanoj zemlji, odluči da ćeš zauzeti svoju obećanu zemlju! Bog je dobar; On će te voditi do tamo. Samo budi voljan da slediš i prihvatiš pozitivne promene koje Bog želi da donese u tvoj život dok te priprema da budeš blagoslov drugima.

Početak molitve:

Duše Sveti, pokaži mi promene koje treba da napravim kako bih osvojio svoju obećanu zemlju. Hvala Ti što me pripremaš da budem blagoslov drugima i time ostvaruješ plan koji imaš za mene.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon