Ključ za osvajanje obećane zemlje

Ključ za osvajanje obećane zemlje

‘’Jer smo Njegov posao, sazdani u Hristu Isusu za dela dobra, koja Bog unapred pripravi da u njima hodimo.’’ Efescima 2:10

Bog želi da te vodi u tvoju obećanu zemlju… nanovo si stvoren i rođen u Hristu da bi mogao da živiš dobar život koji je za tebe pripremio. Ali da bi sledio Boga na tom putu, On će prvo morati da te pripremi za to, a to znači da će neke stvari trebati da se promene.

Ne plaši se reči promena; to jednostavno znači da ćeš prestati da radiš neke stvari koje si dosad radio i početi da radiš neke nove. Na primer, prestaćeš da razmišlajš na negativan način i početi da misliš pozitivno, prestaćeš da ostaješ u zoni komfora i iskoračiti u neistraženo, prestaćeš sa odlaganjem obaveza i početi da koristiš prilike koje dolaze.

Nije dovoljno samo čitati i pričati o Obećanoj zemlji, odluči da ćeš zauzeti svoju obećanu zemlju! Bog je dobar; On će te voditi do tamo. Samo budi voljan da slediš i prihvatiš pozitivne promene koje Bog želi da donese u tvoj život dok te priprema da budeš blagoslov drugima.


Početak molitve

Duše Sveti, pokaži mi promene koje treba da napravim kako bih osvojio svoju obećanu zemlju. Hvala Ti što me pripremaš da budem blagoslov drugima i time ostvaruješ plan koji imaš za mene.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon