Olakšaj sebi

Olakšaj sebi

’’Neka pevaju o putevima Gospodnjim, jer veličanstvena je Slava Gospodnja.’’ Psalam 138:5

Ranije sam bila preopterećena mnogim stvarima. Stvarima poput toga kako se moja deca ponašaju i izgledaju, kako mi izgleda kuća, kako ja izgledam i šta ljudi misle o nama. Pokušavala sam da promenim svog supruga u ono što sam ja mislila da treba da bude. Zaista ne mogu da se setim stvari koje me nije opterećivala. Ono što mi je istinski bilo potrebno tada je da doživim olakšanje od svega toga.

Nisam znala kako da verujem Bogu u svom svakodnevnom životu. Bila sam neuravnotežena u skoro svemu. Nisam shvatila da su uživanje i veselje neophodni našem životu – ne možemo da budemo zdravi duhovno, mentalno, emocionalno ili fizički bez te dve stvari. U stvari, to veselje je toliko neophodno da ga je Bog stavio u Bibliju.

Najbolji poklon koji možeš da daš svojoj porodici i ovom svetu je zdrava verzija tebe – a ne možeš biti zdrav ukoliko veselje nije deo tvog života. Danas, veseljem promeni celokupnu atmosferu u svom životu. Olakšaj sebi.

Početak molitve:

Duše Sveti, ne daj da budem previše opretećen. Pomozi mi da se setim da olakšam sebi i proslavljam Tvoju dobrotu u svemu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon