Pazite na vreme

Pazite na vreme

’’Gledajte dakle da uredno živite, ne kao nemudri, nego kao mudri; Pazite na vrijeme, jer su dani zli.’’ —Efescima 5:15-16

Vreme zaista leti, zar ne?

S druge strane, u nekim situacijama nam se čini da sporo prolazi. Bez obzira na to kako nam izgleda da vreme teče, svako do nas ima određenu količinu vremena na zemlji. Imajući to na umu, želim da te pitam, šta radiš sa svojim vremenom?

Vreme je dar od Boga! Bog svakog dana svoje vreme koristi da nas učini onim što želi da budemo. Onda nam u Njegovoj milosti daje vremena da prihvatimo ono što On radi kako bismo doživeli Njegovu dobrotu.

Zapitaj se da li prihvataš ono što Bog radi za tebe, ili se boriš sa tim pokušavajući da stvari odradiš na svoj način? Uveravam te, ukoliko se boriš sa Bogom, samo gubiš vreme, ali ako se slažeš sa Njim, koristiš svoje vreme za velike stvari.

Zapamti, Bog je milostiv i potrebno mu je vreme za neke stvari. Ponekad mislimo da predugo traje kada On u svojoj dobroti čeka da se uskladimo sa poslom koji radi u nama. On neće žuriti, strpljiv je. Naša borba samo odgađa naš napredak.

Možda je pravo vreme da promeniš svoj pogled i počneš da tražiš novi način na koji ćeš raditi stvari…… novu viziju života….obnovljenu veru u Onoga koji uvek radi u nama, i uvek radi za naše dobro.

Moje ohrabrenje za vas je da verujete Bogu i da svoje vreme trošite na slaganje sa onim što radi u vašem životu. Dopusti mu da definiše tvoju svrhu. Znaj da ima velike planove u svom srcu, bez obzira koliko dugo traje, on te voli, i uvek radi ono sto je najbolje za tebe.


Početak molitve

Gospode, ne želim da svoje vreme trošim boreći se protiv tebe. Zahvaljujem Ti što me podsećaš da me voliš i da je tvoj tajming uvek najbolji.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon