Predaj Bogu svoje brige i sledi svoje srce

Predaj Bogu svoje brige i sledi svoje srce

‘’Svu svoju brigu prebacite na njega, jer on se brine o vama.’’ Prva Petrova 5:7

‘’Sledi svoje srce’’, kaže stara poslovica. Veoma važna života lekcija koju bismo svi trebali da zapamtimo. Kada skenemo sa puta sa kojeg nas srce vodi, možemo otežti sebi život.

Ovde ne govorim o sebičnim željama. Govorim o željama koje Bog stavlja u naše srce. Šta je ono što želiš od života? Šta misliš da je Božija volja za tvoj život? Juriš li za tim stvarima?

Neki ljudi imaju previše briga koje ih sprečavaju da iskorače i slede ono što je u njihovom srcu. Odlučili su da im je to nedostižno.

Biblija nam govori da svoju brigu treba da prebacimo na Njega jer se On brine za nas. Koja god briga te sprečava da slediš svoje srce, treba da je predaš Bogu i dopustiš mu da se On pobrine za to.

On želi da slediš želje i snove koje je stavio u tebe. Neka se Bog pobrine za tvoje brige, a ti sledi svoje srce. Možeš mu verovati, On se brine za tebe!

Početak molitve:

Bože, ponekad ne idem za stvarima koje si stavio u moje srce zbog silnih briga, zato ih sve danas Tebi predajem. Znam da ćeš se ti pobrinuti za njih i da želiš da budem slobodan da sledim svoje srce.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon