Primi Božiju moć kroz molitvu

Primi Božiju moć kroz molitvu

‘’On je za vreme svog života u telu glasnim jaucima I suzama prineo molitve I molbe Onome koji je mogao da ga spase smrti I bio uslišen zbog svoje bogobojažljivosti.’’ Jevrejima 5:7

Molitva je moćna zato što ujedinjuje srca ljudi na zemlji sa Božijim srcem na nebu. Kada se molimo, povezujemo se sa Bogom, a On utiče na naše svakodnevne živote izvan našeg domena razumevanja.

Verujem da je molitva jedna od najvećih moći u čitavom svemiru. Možda izgleda kao vrlo smela izjava, ali istina je!

Molitva otvara vrata Bogu da radi. To je aktivnost koju ti i ja možemo da ostvarimo na zemlji kada nam je potrebno da dođe nebeska sila u naš život da donese mudrost, pravac, ohrabrenje ili čudesan proboj. Molitva nas povezuje sa Božijom silom – i zbog toga je veća sila od svega što možemo da zamislimo. Čak je i Isus morao da se moli i primi ovu silu dok je bio na zemlji.

Samo Božija sila može da donese mir i radost, da nam da mudrost i vrati smisao, vrednost i svrhu u čovekov život, i da učini svako čudo.

Da li želiš da vidiš takvu silu u svom životu? Onda neka ti molitva bude prioritet.

Početak molitve:

Gospode, sila molitve je apsolutno zapanjujuća. Želim da se povežem sa Tobom i vidim da radiš u mom životu, zato se sada obavezujem da ću svakog dana biti u molitvi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon