Бог спроможний дати всьому лад

Бог спроможний дати всьому лад

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Догодити ж (і задовольнити Його) без віри неможливо. І той, хто до Бога приходить (наближається), мусить (обов’язково) вірувати, що Він є, а тим, хто палко і старанно шукає Його, Він дає нагороду. – До Євреїв 11:6, АМР

Усе дитинство мене безмірно кривдили. Моє життя попросту було жахливим! Аж до двадцяти років я не пам’ятаю жодного разу, коли почувалася хоч трохи щасливою. У моїх думках, моїх емоціях панував цілковитий безлад… усе моє життя було схоже на одне суцільне безладдя й хаос! Але, слава Богу, це не тривало вічно! Господь знайшов мене, змінив і провів через усе це жахіття. Тому зараз у мене є чудові, глибокі стосунки з Богом, невимовна радість і мир у серці, прекрасні взаємини з рідними й друзями, і що найголовніше — я займаюся тим, до чого покликана Богом.

З Послання до Євреїв 11:6 дізнаємося, що Бог винагороджує тих, хто старанно Його шукає. Я помітила: все, чим я пожертвувала заради того, щоб наблизитися до Бога і скоритися Йому, Він повернув мені примноженим у багато разів. А те, що я отримала натомість, було набагато кращим за все, від чого я відмовилася.

Можливо, ви розмірковуєте: «Але Джойс, ви не знаєте, з чим я стикаюся у своєму житті. Мені надзвичайно сумно й важко!» Я вас розумію, бо сама теж зазнала досить багато труднощів і випробувань. Та, поза всяким сумнівом, Бог неодмінно винагородить тих, хто Його шукає. Прийміть рішення наближатися до Нього серед труднощів і страждань. Богові до снаги всьому дати лад у вашому житті!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я вірю, хоч би який хаос панував у моєму житті, Ти спроможний усе впорядкувати! Замість вічно борсатися у своїх проблемах, я вже сьогодні почну наполегливо Тебе шукати, очікуючи від Тебе чогось неймовірного у моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon