Ви відповідальні перед Богом

Ви відповідальні перед Богом

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Тому кожен із нас сам за себе дасть відповідь Богові. – До Римлян 14:12

На превеликий жаль, надто багато людей так і не виконує Божого покликання для свого життя, бо тільки те й робить, що намагається всіх навколо зробити щасливими. У світі повно людей, які вважають, що нібито знають, як вам упорядкувати своє життя. Однак у Біблії чітко сказано, що за своє власне життя ви дасте звіт винятково перед Богом. Саме тому нам потрібно щодня жити за Божою благодаттю й робити все від нас залежне, щоб догодити Йому.

Чи достатньо ви відважна людина, щоб, замість іти за натовпом, прислухатися до свого серця? Чи залишаєтеся ви зосередженими на Христі навіть тоді, коли всі навколо намагаються віддалити й відмовити вас від вашого життєвого покликання?

У світі існує два типи людей: ті, хто чекає, допоки щось відбудеться; ті, хто сміливо йде й здійснює певну роботу, аби це щось відбулося. Давши вам у Христі все потрібне, Бог покликав вас виконувати великі доручення й довершувати певні діла для розповсюдження Його Царства. Тому зосередьтеся на своїй меті й живіть цілеспрямовано. Не йдіть за натовпом! Замість чекати й спостерігати за іншими, розпаліть вогонь у своєму серці, прийміть рішення й почніть рухатися вперед!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я прагну провести своє життя так, щоб догодити Тобі, а не іншим. Я сміливо ступаю крок назустріч своєму покликанню, що Ти маєш для мене. Я не байдикуватиму й не сидітиму склавши руки, натомість я цілеспрямовано житиму для Тебе.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon