Прислухайтеся до спонукань Святого Духа

Прислухайтеся до спонукань Святого Духа

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

А коли ви відхилитесь праворуч, чи підете ліворуч, то вуха твої будуть чути те слово, яке позад тебе казатиме: Це та дорога, простуйте ви нею! – Ісая 30:21

Святий Дух прагне завжди вести нас у житті, але час від часу ми так зосереджуємося на проблемах, які видаються нам надто «великими й складними», що не усвідомлюємо, наскільки часто Він звертається до нас щодня через тихі, ледь чутні спонукання.

Якось дорогою додому я збиралася десь зупинитися й випити філіжанку кави, та раптом у мене виникло відчуття, наче я повинна зателефонувати своїй помічниці й спитати, чи не хоче вона також випити кави. Тож, набравши номер її телефону, я почула у відповідь: «А я саме стояла й міркувала: «Чи не випити мені просто зараз чашечку кави?»» Розумієте, Бог хотів дати їй бажання в серце, то вирішив зробити це через мене. На той момент я не почула якогось гучного заклику, не побачила ангела з небес і не отримала чіткого видіння. Я просто відчула у своєму серці, що зараз варто запропонувати їй чашку кави.

Бог так само прагне благословити й людей, які є у вашому житті. Сьогодні я благаю вас: хай серце ваше буде чутливим до Божого голосу. Прислухайтеся до тихих, ледь чутних спонукань Святого Духа. Бог звернеться до вашого серця і поведе вас тією дорогою, якою ви маєте йти.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, сьогодні я хочу заспокоїтися й навчитися слухати Твої тихі, ледве чутні спонукання. Покажи мені, як я можу бути благословенням для інших людей.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon