Ви можете перемагати вже сьогодні

Ви можете перемагати вже сьогодні

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо думка тілесна, (тобто роздуми і міркування без Святого Духа), то смерть, а думка духовна, (тобто натхненна Святим Духом, то) життя та мир (у серці сьогодні і на віки вічні)… – До Римлян 8:6, АМР

Просто зараз ми з вами беремо участь у війні. Це духовна битва, і ми воюємо проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби (Послання до Ефесян 6:12). Для здобуття перемоги у цій боротьбі нам потрібен розум Святого Духа.

На жаль, у світі багато віруючих людей з плотським розумом. Та якщо ми прагнемо своїм життям вплинути на навколишній світ і змінити його, то мусимо покласти край нашому життю за плоттю і почати цілеспрямовано жити за Духом. Кожному з нас постійно доводиться щось коригувати у своєму житті, щоб підкорити свої плотські бажання Святому Духові і не дозволяти своїм думкам чи емоціям керувати нами. Святе Письмо пояснює нам, що дух чинить безупинний опір плоті, а та, зі свого боку, протистоїть духові. Отже, вони постійно перебувають у ворожих стосунках одне з одним.

Це війна! Диявол люто ненавидить нас і працює понаднормово для того, щоб ми піддалися нападам своєї плоті. Зрештою вам самим вирішувати, хто здобуде перемогу у вашому житті. Добра новина полягає в тому, що вам не треба покорятися своїй плоті. Ви спроможні жити за Духом і зробити так, щоб плоть була змушена підкоритися Його Божественній волі. Ви можете здобути перемогу у цій битві вже сьогодні!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну здобути перемогу в духовній битві. Я хочу мати розум Святого Духа, який приносить життя і мир. І сьогодні я роблю вибір на користь Твого Духа, Господи. Допоможи мені підкорити мою плоть Твоїй волі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon