Дозвольте Богові бути вашим поводирем

Дозвольте Богові бути вашим поводирем

Бо Цей Бог – то наш Бог на вічні віки, Він буде провадити нас аж до смерті! – Псалом 47:15

За часів свого земного життя Ісус завжди знав, як треба діяти, бо, наслідуючи приклад Свого Батька, Він усе робив незмінно так, як Бог-Отець. Оскільки Ісус є нашим Господом, ми сміливо можемо довіряти Йому в тому, що кожен день нашого життя Він поведе нас правильним шляхом. У Псалмі 47:15 читаємо, що Бог «буде провадити нас, (тобто буде нашим поводирем), аж до смерті!» Як це чудово ― бути впевненими, що маємо провожатого, готового провести нас із одного місця призначення у житті до наступного!

Часто ми з моїм чоловіком Дейвом, приїжджаючи в якесь нове місце, наймаємо провідника. Та якось ми вирішили піти на прогулянку самі, про що дуже скоро пошкодували. Ми збагнули, що припустилися великої помилки, коли майже весь день марно проблукали містом у відчайдушних спробах знайти дорогу додому.

Іноді мені здається, що люди ставляться до свого життя так само, як ми з Дейвом віднеслися до цієї подорожі. Хоч би де ти був, завжди набагато легше йти за досвідченим провідником, ніж безцільно блукати у пошуках дороги. Замість ходити власними шляхами, наслідуйте у своїх вчинках свого Небесного Отця і дозвольте Йому вести вас за Собою. Повсякчас Господь готовий бути нашим поводирем, тому наша готовність йти за Ним надзвичайно важлива у нашому житті.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу провести все своє життя, як турист без провідника — безцільно блукаючи і не відаючи, куди рухатися. Тільки Ти можеш показати мені, що робити і як жити, тому я приймаю тверде рішення йти за Тобою щодня.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon