Пробувайте в Його любові

Пробувайте в Його любові

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Ми познали (зрозуміли, визнали й усвідомили через спостереження і досвід) й увірували в ту любов, що Бог її має до нас. Бог є любов, і хто пробуває в любові, пробуває той в Бозі, і в нім Бог пробуває! – 1 Івана 4:16, АМР

У Першому посланні Івана 4:16 акцентується на тому, що ми повинні свідомо приймати любов, яку Бог має до нас. Час від часу нам буває легко сказати: «Бог любить мене», насправді не розуміючи, про що йдеться. Пізнання Його великої любові має бути не просто чимсь більшим, ніж звичайне розумінням якогось широковідомого біблійного факту – ми повинні пережити любов Божу як реальну істину. Отже, у цьому вірші читаємо: «Бог є любов, і хто пробуває в любові, пробуває той в Бозі, і в нім Бог пробуває!»

Слово «пробувати», використане в цьому місці Писання, означає «перебувати, жити в чомусь». Воно не символізує короткі відвідини; воно посилається на постійне перебування або проживання когось у певному місці.

Божа любов — це не просто факт, який ми повинні прийняти і пам’ятати; також вона не є швидкоплинним відчуттям. Його любов — це щось таке, в чому ми повинні повсякчас перебувати. Вона не приходить до нас тільки у гарні часи і не йде від нас, коли все розсипається; Божа любов завжди перебуває в нас, тому і ми мусимо постійно перебувати в ній. Кожна людина може пожати великий урожай у вигляді духовної зрілості, якщо від сьогодні вже почне перебувати в Божій любові. Ви, перебуваючи у неймовірній Божій любові, яку Він вам дарує, навіть у скрутні часи обов’язково будете духовно зростати.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я приймаю рішення вже сьогодні почати перебувати в любові, яку Ти маєш до мене. Багато речей змінюється, але Твоя любов завжди лишається незмінною, тому я приймаю рішення повіки бути вкоріненим у Твоїй неймовірній любові.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon