Змагайте добрим змагом

Змагайте добрим змагом

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Змагай добрим змагом віри, ухопися за вічне життя, до якого й покликаний ти, і визнав був добре визнання перед свідками багатьома. – 1 до Тимофія 6:12

Святе Письмо вчить нас змагати добрим змагом віри у нашій боротьбі з ворогом. Та як цього досягти з практичної точки зору? Ось шість важливих принципів, які сприятимуть вам у цьому:

  1. Мисліть агресивно. Як генерал, що готується до битви, почніть планувати і обраховувати, як виступити проти ворога і завдати йому поразки.
  2. Моліться пристрасно. У Посланні до Євреїв 4:16, міститься наказ нам упевнено і сміливо наближатися до Божого трону. Прийдіть до Господа з впевненістю і розкажіть Йому про свої потреби.
  3. Проголошуйте Боже Слово безстрашно. У Першому посланні Петра 4:11 написано: «Коли хто говорить, говори, як Божі слова». Ми з вами маємо здатність і владу проголошувати Божий вирок проти сил зла у духовному світі.
  4. Віддавайте щедро. Як ми віддаємо — так і отримаємо (див. Євангеліє від Луки 6:38). Тому завжди найвищою мірою будьте щедрою людиною.
  5. Працюйте старанно. Хоч би що ви робили, працюйте з усією силою і міццю, тобто прикладайте максимум зусиль, як вчить книга Екклезіяста 9:10. Підбадьорюйте самі себе у Святому Дусі і завжди виконуйте будь-яку роботу на відмінно.
  6. Любіть безумовно. Ми, Божі діти, повинні любити інших так, як Бог полюбив нас — безумовно і жертовно.

Почніть виконувати ці настанови, і тоді будь-який прихід ворога ви зустрінете сповненими Божої сили, а тому — непереможними.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я не хочу сидіти на місці й пропускати повз себе добрий змаг віри, до якого Ти мене покликав. Я почну ступати кроки за вірою, а Ти покажи мені, як застосувати ці шість принципів у моїй боротьбі з ворогом.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon